10 000 db-os gyöngyfűző szett pillangó alakú tárolódobozban (BBI-5457)

10 000 db-os gyöngyfűző szett pillangó alakú tárolódobozban (BBI-5457)

9.990 Ft

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 89429

Leírás

Készlet karkötő készítéshez – Ez az egyedi készlet biztosan kielégíti minden ékszerkedvelő kislány igényeit. A készlet sok mesésen színezett gyöngyöt tartalmaz, különböző színben és formában. Ennek köszönhetően a gyermek saját kezűleg elkészítheti karkötőjét, amit odaadhat egy hozzá közelálló személynek, vagy viselheti ő maga.

Tudomány és móka – A gyöngyökkel való játéknak pozitív hatása van a gyermek fejlődésére, formálja a művészi készségeit és fejleszti a képzelőerőjét, amíg edzi koncentrációs készségeit. Emellett fejleszti a kézügyességét és kreativitását. Ha pedig a barátaival használja termékünket megtanítja az együttműködésre, fejleszti a szociális és integrációs képességeit.

A készlet egy gyönyörű, pillangó formájú tárolódobozban érkezik ami biztosan elnyeri a kislányok tetszését és kedvet ad nekik hogy magukkal vigyék az óvodába vagy a nagymamához.

A különböző gyöngyökből álló ékszerkészítő készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy mesésen színes karkötőket készítsen, egyedi formákkal és motívumokkal. A készlet 11 különböző gyöngyöt tartalmaz, nagyobbakat és kisebbeket egyaránt, különböző alakokban. A karkötő vagy nyaklánc elkészítéshez fűzd fel a tetszőleges gyöngyöket a csomagba tartozó zsinórra és kösd meg. A készlet minden részletre kitérő figyelemmel lett készítve, ennek köszönhetően egyedi a megjelenése.

A készlet tartalma:

  • körülbelül 10 000 gyöngy
  • pillangós tárolódoboz
  • 2x fonal

A termék jellemzői:

  • Anyaga: műanyag
  • Gyermek életkora: 6+
  • Csomag méretei: 30cm x 31m x 5cm
  • Esztétikus kartondobozba csomagolva.
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: