200 db-os fa kastély építőkocka szett – szám és betű karakterekkel, formabedobóval (BB-6521)

200 db-os fa kastély építőkocka szett – szám és betű karakterekkel, formabedobóval (BB-6521)

12.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 230879

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A fakocka készlet a legjobb választás a kisgyerekek számára. A bemutatott készlet biztonságos, a gyermek képességeit fejlesztő szórakozást kínál.

A készletben 200 különböző színű, formájú és méretű elem található. Érdekes szórakozás és tanulás egyben. A blokkokat úgy tervezték, hogy a játék serkentse a gyermek kreativitását, és minden alkalommal egyformán érdekes legyen számára – a készlet lehetővé teszi a legkisebb gyerekeknek hogy különféle konstrukciókat készítsenek. A fogantyús vödör válogatóval van felszerelve  – ennek köszönhetően  további szórakozást nyújt. Ezenkívül a gyermek egy felnőtt segítségével megtanulhatja a betűket és a számokat.

A fa kockák nagyon tartósak és mindenekelőtt biztonságosak a gyermekek számára. A gyerek semmilyen módon nem tudja magát veszélyeztetni azzal, hogy megpróbálja megrágni a tömböket. Minden elem gondosan csiszolt és enyhén lekerekített élekkel rendelkezik. Az így elkészített blokkokat hosszú évekig használhatja a gyerek, majd a kisebb testvérek is. A terméket az EN71 nemzetközi biztonsági szabványnak való megfelelés szempontjából tesztelték, és ellátták a szükséges tanúsítványokkal.

A termék tulajdonságai:

  • anyaga: fa
  • vödör méretei: 28 x 22,2 cm
  • súlya csomagolással együtt: 3,25 kg

A csomag tartalma:

  • vödör
  • formabedobó fedél
  • 200 építőkocka
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: