236 db-os több emeletes versenypálya játékautókkal – 8 méteres pályahossz (BB-9434)

236 db-os több emeletes versenypálya játékautókkal – 8 méteres pályahossz (BB-9434)

16.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01286

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

236 darabos többszintű elektromos pálya – ez a nagy, őrületes rallypálya minden kis autókedvelő álma. A játékhoz két elemmel működő autó is jár, amelyek maguktól mozognak a pályán. Ráadásul a készlet tartalmaz két benzinkutat, fákat, útjelző táblákat és lámpákat, amiket a gyermek bárhol elhelyezhet a pálya mentén. Emellett még található benne egy hosszú híd és sok kanyar, ami nem teszi monotonná a pályát, ráadásul nem csak a csomagoláson találhatók instrukciók, hanem saját ízlés szerint is össze lehet rakni.

A készletet rendkívül könnyen össze lehet rakni. Az egyes elemek speciális kialakításából fakadóan nincs szükség csavarokra vagy bármilyen kiegészítőre a pálya összerakásához. A darabok könnyen és gyorsan kombinálhatók egymással és a szerkezet játék során is stabil marad. A játékautókat elem működteti, melyeket az alváz lecsavarozása után lehet betenni (autónként egyet). A pálya további előnye, hogy az egyes kiegészítőket, mint a benzinkutak vagy a táblák, szabadon lehet elhelyezni a pálya mentén, amelyet a nagyobb élmény kedvéért teljesen saját terv szerint is meg lehet építeni.

A játék egyszerre szórakoztató és oktató is, hiszen stimulálja a képzelőerőt és fejleszti a kreativitást. A pálya összerakása során gyakorlatias és logikus gondolkodást tanít, a megfelelő agyi fejlődést segíti. A saját pálya megépítése remek szórakozás és megdolgoztatja a kis kezeket. Remek lehetőség, hogy fejlessze a gyermek kéz-szem koordinációját, ami fontos a jövőben.

A két, piros és kék, elemmel működő autó elhelyezhető a versenypályán, így a gyermek egy igazi versenyt rendezhet, hogy melyik a gyorsabb. Az autók a pályától függetlenül is használhatók, akár más pályán, a padlón vagy a játszótéren is.

A csomagban két játékautó és 234 pályaelem található. A sok elem és kiegészítő hosszú ideig tartó szórakozást biztosít. Az egyes elemeket egy érdekes részekkel tarkított, nagy pályává lehet összerakni. A pályákat együtt vagy külön is lehet használni, könnyen lehet kombinálni egymással, így a gyermek is össze tudja rakni. A használt kötőelemeknek köszönhetően a játék során is stabil marad a szerkezet.

A játék változatos, kreatív, izgalmas és ismétlődő szórakozást kínál akár egyedül, akár felnőttekkel, akár más gyerekekkel játszanak. A csomagoláson szereplő tervtől eltérő pályákat is alkothatnak a gyerekek, a sok kanyarelemnek és a hídnak köszönhetően érdekesebbnél érdekesebbeket, a lehetőségek végtelen tárházát nyújtja, amely nem teszi unalmassá ezt a játékot.

Tökéletes megoldás olyan gyerekek számára, akik szeretik az autókat, a forgó kerekeket. A játék rengeteg örömet ad, fejleszti a reflexeket, az ügyességet amellett, hogy szórakoztat. A pálya egy hosszú hídból és kétszer 8 hurokból is állhat, a fák, a két benzinkút, a táblák és lámpák bárhol elhelyezhetők a pálya mentén.

Az esztétikus és aprólékos kialakítás és élénk színek felkeltik a gyermek figyelmét és játékra bátorítják. A termék nem csak szórakozást kínál, hanem gyermeke intellektuális fejlődését szolgálja. Fejleszti a motorikus képességeket, a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, valamint a képzelőerőt. Ha több gyermek játszik egyszerre, fejleszthetik a kommunikációs, valamint egyes társasági készségeket.

Két elemes autó tartozik a pályához, melyeket a gyermek nem csak a pályán, hanem attól függetlenül is használhat. A készlethez tartozó feltűnő, hosszú híd minden bizonnyal a csomag legérdekesebb része.

Főbb jellemzők:

  • Pálya hossza: 8m
  • Játékautó méretei: 9×4,5 cm
  • Pálya mérete (szélesség/magasság/hosszúság): 83x33x50 cm (a minta szerinti pálya mérete)
  • Súly: 0,9 kg
  • Áramforrás: 2xAA elem az autóknak

 

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: