4 db-os fa puzzle szett vidám mintákkal (BB-10975)

4 db-os fa puzzle szett vidám mintákkal (BB-10975)

1.490 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 87326032

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A gyerekek játékon keresztül tanulnak a legjobban. A fából készült puzzle kétségtelenül mosolyt csal a gyermek arcára, és többek között segíti a fejlődést: motoros, vizuális és memóriakészségek. A készlet 4 rejtvényt tartalmaz. Eredeti formájuk élvezetessé teszi a játékot, emellett könnyen megragadható és elrendezhető. A méretükből adódóan a feladványok nem vesznek el, ez az előnyük, ellentétben a hagyományos kis elemekből összeállított rejtvényekkel.

A készlet lehetővé teszi 4 különböző kép elrendezését, amelyeken festett, kedves állatfigurák láthatók: cica, lovacska, pillangó és lufi.
A kirakós játék nagyszerű módja annak, hogy kisbabád fejlődését kiskorától kezdve serkentsd. Remek memória- és koncentrációs edzés. Emellett megtanítja a formák felismerésére és a logikus gondolkodásra, valamint erősíti a türelmet. A rejtvények emellett növelik az önbizalmat, erősítik a pozitív önbecsülést és gyakorolják a kézügyességet.

A grafikák színei mesésen intenzívek, ennek köszönhetően felkeltik a gyerek figyelmét, és a puzzle használatára ösztönzik. Sima szélű csiszolt fa biztonságos játékot biztosít a gyermek számára. Fontos, hogy a fa természetes anyag, ezért sokkal egészségesebb és környezetbarátabb. Ez az aranyos kirakós játék a tökéletes első lépés a rejtvényes kaland elindításához. A fából készült kirakósok tökéletesek gyermekajándéknak sok alkalomra!

A termék tulajdonságai:

  • szín: többszínű;
  • anyag fa;
  • az elrendezett kép méretei: 15 x 15cm;
  • súly: 0,18 kg;
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: