5in1 túlélő paracord karkötő zöld színben – extra erős kötél, kés, kovakő, iránytű és síp (BB-6063)

Népszerű

5in1 túlélő paracord karkötő zöld színben – extra erős kötél, kés, kovakő, iránytű és síp (BB-6063)

2.490 Ft

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 01460

Leírás

A túlélőtréning érdekes hobbivá vált az utóbbi időben, de azok a szabadidős tevékenységek, amiket a vadonban, kifinomult segédeszközök nélkül végeznek, egyre inkább teret hódítanak. Ahhoz, hogy vészhelyzetben vagy váratlan események során gyorsan reagálhasson, olyan eszközre van szüksége, amely amellett hogy könnyű, sok hasznos képességet ötvöz magában. A mi zöld paracord kötélkarkötőnk vágószerszámot, iránytűt, kovakövet, sípot és egy szakadásálló, sokrétűen felhasználható kötelet tartalmaz.

Egy kis méretű kést rejtettek a záróelembe, amely többféle anyagot is képes elvágni. A karkötőbe integrált magnéziumrúddal szikrát csiholhat és tüzet gyújthat. A műanyag záróelem oldalán található a síp, amellyel kilátástalan helyzetben felhívhatja magára mások figyelmét. A karkötő előoldalán elhelyezett iránytűben olyan folyadék van, amely tartalmazza magát a tűt, így még pontosabban behatárolhatja aktuális helyzetét.

A karkötőt paracord kötélből fonták, amelyeket ejtőernyős függesztőzsinórokhoz is használnak. Ezt az ellenálló anyagból készült kötelet kibontása után tartósan és számtalan célra fel lehet használni.

A karkötő teljes egészében víztaszító anyagból készült és ellenáll a magas páratartalomnak is, valamint vízbemerülés során sem sérül. Könnyű súlyának köszönhetően különösen fontos eszköz lehet túrázás során, ráadásul nem csak karkötőként, hanem táskához, övhöz vagy sátorhoz kapcsolva is kiválóan használható. A zárószerkezet szoros tartást biztosít, egyben a kapcsos kialakításnak köszönhetően könnyen nyitható.

Főbb jellemzők:

  • Méretek (hosszúság / szélesség): 25.5 x 3.1 cm
  • A karkötő hossza: 3 m
  • Súly: 32 g

A karkötő tartalmaz:

  • Paracord kötelet
  • Kést
  • Kovakövet
  • Iránytűt
  • Sípot
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: