72 részes HabTapi puzzle játszószőnyeg (BB-4495)

72 részes HabTapi puzzle játszószőnyeg (BB-4495)

9.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01652

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tökéletes játszószőnyeg és játéklehetőség minden gyerekszobába.

A kirakós játékszőnyeg kisgyermekek számára alkalmas és iskolás korukig kíséri, segíti és védi őket. A puzzle-szőnyeg különféle alkalmazási lehetőségei sok örömet adhatnak és segítségével a gyermekek játszva tanulhatnak. Játékos módon tanulják meg az apróságok, hogyan bánjanak a betűkkel és a számokkal, ugyanakkor használatával az észlelés, az egyensúly-érzék, a cselekvőkészség, tapintás-érzék is egyre növekszik. 

A színes habszivacs puzzle tartalmazza az ABC 26 betűjét, állatfigurákat és számokat 0-tól 9-ig.

Az egyes elemek egyszerűen illeszthetők egymáshoz, így könnyedén összeállíthatók belőlük szavak, alakzatok, kockák és egyéb térbeli formák, játszóház, vár, kastély vagy akár utak is.

A csúszásmentes anyag nedvességálló és hőszigetelő,ezért lényegében egy vastag padlószőnyegként is funkciónál, mely megóvja a hideg és kemény burkolattól gyermekünket.

Ha padlószőnyegként használjuk, játék és hancúrozás közben csillapítja a zajszintet és egyben minimálisra csökkenti a sérülések előfordulásának esélyét is.

További előnye, hogy könnyen tisztítható: Por, bolyhok, morzsa könnyedén eltávolíthatók porszívózással, az egyéb szennyeződések pedig nedves ruhával.

A puzzle-szőnyeg megvásárlásával egy gyermekbarát játékot kap kézhez, aminek hozzáadott oktatási értéke is kiemelkedő. Az óvodás gyermekek játékosan megtanulják az ABC-t, szavak formálását, kialakítását és megtanulnak a számokkal is bánni. Ezek a tevékenységek előkészíthetik a gyermekeket az általános iskolára.

Az egyes elemek hozzávetőleges mérete 15*15 cm. A szőnyeg többféle méretben is összeállítható, így igény szerint akár egy keskenyebb, ám jelentősen hosszabb méret is kialakítható belőle, tehát szükség esetén akár 200 cm hosszú szőnyeg is rendelkezésre állhat.

A szőnyeg többek között az alábbi méretekben állítható össze:

  • 200 x 60cm
  • 174 x 87cm
  • 131x117cm

Anyagfelhasználását tekintve teljes mértékben megfelel az EU szabványoknak. Káros anyagokat nem tartalmaz!

Tanúsítványok és EU szabványok:

  •  CE, EN: 71-1: 2014, EN: 71-2: 2011 + A1: 2014, EN: 71-3: 2013 + A1: 2014
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: