Állítható magasságú, automatikusan nyíló, UV szűrős napernyő – kék (150 – 220 cm) (BB-10194)

Állítható magasságú, automatikusan nyíló, UV szűrős napernyő – kék (150 – 220 cm) (BB-10194)

9.990 Ft

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten Cikkszám: 897238720389720

Leírás

A napernyő nagyszerű megoldást jelent a forró nyári napokon a kertünk mellett olyan nyilvános helyeken is, mint a kempingek, strandok, parkok, vagy az udvarok. A zár kioldása után a termék magától kinyílik, és néhány másodperc múlva használatra kész. Magunkkal vihetjük, ha kempingezni megyünk a családdal vagy épp horgászni indulunk. Tökéletes védelmet biztosít a káros napsugárzással szemben.
Anyaga teljesen UV- és vízálló.

A napernyő belseje ezüst szigetelőréteggel van ellátva, amely megakadályozza, hogy felforrósodjon. A készlethez egy praktikus, fogantyúval ellátott táska is tartozik, így amikor nem használjuk, egy gyors összehajtás után máris van hová tenni. Összehajtogatva nagyon kevés helyet foglal, könnyedén tárolható.

UV szűrővel rendelkezik, amely ezüst bevonatának köszönhetően visszaveri a napsugarakat, és hatékonyan véd a túlzott napsugárzás ellen, de a szél ellen is , ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel mész strandra, és szeretnél gondoskodni biztonságos pihenésükről. Ráadásul az ernyő vízálló. Könnyedén elrejtheti alatta dolgait anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy táskája vagy ruhája felforrósodik vagy átnedvesedik, és esetleg kifakul vagy tönkremegy. Azt is lehetővé teszi, hogy nyugodtan olvasson, és pihenjen még a legerősebb napsütésben is.  

Köszönhetően annak a ténynek, hogy az esernyő hajlítható csővel rendelkezik, bármilyen irányba elhelyezheti, blokkolva a napsugarakat. Tökéletes mind strandra, kertbe vagy erkélyre.

Az ernyő a legkiválóbb minőségű anyagokból – 170T ezüst bevonatú poliészter – készült, ráadásul rendkívül tartós acélcsővel rendelkezik, melynek falvastagsága 1,5 mm.  Ez kiváló feltételeket biztosít a strandon való pihenéshez.
A napernyő huzattal rendelkezik, melynek köszönhetően  könnyen hordozható és tárolható. A huzat praktikus fogantyúval rendelkezik, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint egy közönséges táska.

A termék jellemzői:

  • szín: kék
  • anyaga: poliészter, 170T bevonat, acél
  • ernyő méretei: 150-220 x 210 cm
  • ernyő kupola átmérője: 240 cm
  • cső vastagsága: 28 mm
  • cső falvastagsága: 1,5 mm
  • méretei összecsomagolva: 145 x 10 cm
  • súlya: 2,1 kg
  • súlya a csomagban: 2,25 kg
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: