Aromaterápiás diffúzor távirányítóval, LED-es hangulatvilágítással (BB-6483) (BBD)

Aromaterápiás diffúzor távirányítóval, LED-es hangulatvilágítással (BB-6483) (BBD)

16.990 Ft

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 8 készleten Cikkszám: 99267

Leírás

HIDRATÁLÓ –  légnedvesítő, mely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a száraz levegő problémájától a lakásban vagy az irodában. A nem megfelelően párás levegő szárítja a nyálkahártyát, bőrproblémákat, allergiát okoz. A száraz levegő problémáját tökéletesen megoldja ez a párásító.

AROMATERÁPIÁS – a készülék rendkívül hasznos aromaterápiás funkcióval rendelkezik. Miután az olajat a vízbe öntötte, a párásító a helyiség páratartalmának szabályozása mellett pihentető tulajdonságokkal rendelkező aromákat is felszabadít ( csak vízben oldódó termékek megengedettek, különben a párásító károsodhat.)

CSENDES MŰKÖDÉS- a párásító a lehető legalacsonyabb zajt kelti , ez az egyik legcsendesebb modell a piacon. A párásító nem zavarja a mindennapi tevékenységeket vagy a munkát. Problémák nélkül képes egész éjjel működni, és nem zavarja az alvást, éppen ellenkezőleg, javítja az alvás minőségét.

TÁVIRÁNYÍTÓS- a párásító távirányítóval történő vezérlése nagyon kényelmes, a készüléket akár a távolból is vezérelheti.

Szín: raktárkészlet szerint

Méretek: (sz, m) 16,5 x 23 cm

Súly: 0,526 kg

Űrtartalom: 400 ml

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: