Bavarian edge professzionális késélező – minden formájú pengéhez illeszkedik (BBM) (BBL)

Bavarian edge professzionális késélező – minden formájú pengéhez illeszkedik (BBM) (BBL)

3.990 Ft

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 39 készleten Cikkszám: 00990

Leírás

A konyhai kések mindennapos használat közben könnyen élettelenné válnak, és a legtöbb késélezővel nehéz az eredeti élességüket visszaszerezni. Azonban most itt a megoldás a Bavarian Edge késélezővel! Ez a késélező innovatív kialakításának köszönhetően minden formájú konyhai pengéhez tökéletesen illeszkedik, és recés fogú kések élezésére is használható. A két egymástól függetlenül mozgó, ultra keménységű karbidból készült fenőkar segítségével a késeket egyszerűen és gyorsan lehet borotvaélessé tenni.

Ha a konyhai munkálatok során gyakran tapasztalod, hogy a kések életlenek és használhatatlanná válnak, akkor a Bavarian Edge késélező pontosan neked lett kifejlesztve. A termék könnyen használható, és gyorsan visszaadja a pengék eredeti élességét, így a vágási munkafolyamatok is könnyebbé válnak.

Ez a késélező nagyszerű választás minden szinten álló konyhai szakácsnak vagy kezdőnek. Ha a főzés szerelmese vagy, akkor tudod, hogy egy jó kés mennyit jelent, és hogy az idővel és használattal az élessége csökkenhet. De a Bavarian Edge késélezővel könnyen és gyorsan újra borotvaélesre varázsolhatod vágóeszközeidet.

Főbb jellemzők:

  • Két aktív fenőkar
  • Anyaga: ultra kemény karbid
  • Bármilyen formájú pengéhez használható
  • Egyszerűen és gyorsan borotvaélessé teszi a késeket.

Vásárolj most egy Bavarian Edge késélezőt, és élvezd az éles és könnyű vágást a konyhádban!

Videó a termékről:

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: