BB 3IN1 hordozható gyerek utazóágy/járóka – világoskék (BB-KF)

BB 3IN1 hordozható gyerek utazóágy/járóka – világoskék (BB-KF)

14.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00441

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Amennyiben kisgyermekes szülő vagy, a 3 az 1-ben járókánk elengedhetetlen kellék számodra.

Nem csak játszhat benne gyermeked, de rövid teendőid idejére őrző funkciót is elláthat, sőt még el is aludhat benne a kicsi.

Elegendő a kedvenc játékait elhelyezni a járókában, amelynek köszönhetően hosszú időre lefoglalja magát. Ez alatt nyugodtan végezheted a ház körüli teendőidet, vagy dolgozhatsz irodádban. A rácsos szerkezeten keresztül folyamatosan láthatod, hogy mi folyik a színfalak mögött, de a kicsinek is megnyugtató, ha látja, hogy vigyázol rá. Amikor megunta a játékot és elálmosodott, csak takard be, a járóka gyermekágyként is tökéletesen funkcionál.

Stabil szerkezetét a rozsdamentes acélcsövek adják, amelyet puha textil borít. A gyermek maximális védelméért a sarkokat lekerekítették a tervezők, a járóka alját pedig megemelték a megfázás elkerülése érdekében. A már említett rácsos szerkezet pedig a levegő megfelelő áramlását biztosítja, amelynek különösen a nyári hőségben van nagy előnye. A bejáraton elhelyezett cipzár segítségével pedig, a gyermek mozgását szabályozhatod.

Összeszerelése kimondottan egyszerű: a megjelölt pontokon kell összepattintani a csöveket, majd szétszereléskor szintén ezeket a pontokat használva kell összehajtogatni. Takarítása is könnyű, mindössze egy vizes törlő szükséges hozzá, de a járóka anyaga mosógépben is mosható.

Kiválóan használható a nappaliban, hálószobában, de akár a kertben is, sőt alig több mint 2 kg-os súlyának és könnyű összeszerelhetőségének köszönhetően bárhová magaddal viheted. Játszótér, gyermekmegőrző és alkalomadtán kiságy is egyben. Kell ennél sokoldalúbb bababútor egy kisgyermekes családban?

Főbb jellemzők:

  • Szín: világoskék
  • Anyag: rozsdamentes acél + 210D oxford szövet + ABS műanyag
  • Maximális terhelhetőség: 50 kg
  • Méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 125/110/65 cm
  • Súly: 2,2 kg
  • Súly a csomagolással együtt: 2,35 kg

Az alábbi videó a terméket mutatja be egy másik színben: