Biztonsági gyermekzár szekrényajtókhoz, fiókokhoz a kis ujjak becsípése ellen (BB-2674)

Biztonsági gyermekzár szekrényajtókhoz, fiókokhoz a kis ujjak becsípése ellen (BB-2674)

690 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 0987300

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A fiókzárat úgy alakították ki, hogy a felnőttek problémamentesen hozzáférhessenek a bútor tartalmához anélkül, hogy a védőburkolatot le kellene venni. Csak nyissa ki a zárat a megfelelő helyen, és az ajtó könnyedén kinyithatóvá válik. Miután kivette a szekrényből/fiókból a szükséges tartozékokat, elég bezárni a fiókzárat és az ismét betölti funkcióját. A szekrényzár nagyon esztétikus – világos bútorokra szerelve nem feltűnő.

A nagyon könnyen felszerelhető szekrényzár a tökéletes módja annak, hogy megvédje gyermeke ujjait a becsípődéstől. Nagyon sokoédalú termék – nemcsak szekrények, hanem fiókok vagy hűtőszekrények biztonságossá tételére is alkalmas.

A fiókzár felszereléséhez nincs szükség szerszámra, a terméket erős kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthetjük a szekrényekre. Elég a szekrény vagy fiók felületét megtisztítani, majd felragasztani a terméket. Ragassza fel a zárat úgy, hogy az egyik rész az ajtón, a másik pedig a szekrény/fiók falán legyen. Az erős szalag garantálja, hogy a szekrény zárja nem szakad le és tökéletesen betölti szerepét.

A szekrényzár nemcsak a kis ujjacskákat védi a véletlen becsípődéstől. Ideális módja annak is, hogy megakadályozza azoknak a bútoroknak a kinyitását amelyek a gyermekek számára veszélyes tárgyakat tartalmaznak – például kések.
A szekrény kinyitásához nem kell az egész zárat eltávolítania – csak nyissa ki a zár egyik oldalát, majd zárja be újra.

Műszaki adatok:

  • Színe: fehér, kék
  • Anyaga: Műanyag
  • Hossza: 16 cm
  • Súly: 10g

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: