BLACK mikrohálós irodai forgószék – (BB-10912)

Népszerű

BLACK mikrohálós irodai forgószék – (BB-10912)

27.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: FRG1

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

GUMIKEREKEK– a gumikerekek nem karcolják össze a padlót, és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes. Az ötküllős, dupla kerekekkel ellátott alap stabil mozgást biztosít.

SZELLŐZÉS – az ergonomikus háttámla és a széles ülés, mely mikrorácsokból készült, kényelmet nyújt még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. Ezen kívül egy olyan szalagot is használtunk a gyártás során, mely pozitív hatást gyakorol az ágyékcsigolyára. A háló a nyújtással és szakadással szemben ellenálló, így Ön garantáltan hosszú éveken keresztül használhatja az eszközt.

ÁLLÍTHATÓ – a szék egyéni igényekhez igazítható, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmesen használható; magassága állítható. Ezen kívül a TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során (egy adott pozícióban lezárható).

GYORS ÉS EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS – a szék összeszerelésének teljes folyamata gyors, egyszerű és kellemes. A folyamat maximum 10 percig tart.

Az irodai szék tökéletesen alkalmazkodik az ülő testtartáshoz. Az ergonomikus háttámla és a széles ülés, mely mikrorácsokból készült, kényelmet biztosít még a hosszú ideig tartó munka során is, valamint tökéletes szellőzést és hőelosztást biztosít. Ezen kívül egy olyan szalagot is használtunk a gyártás során, mely pozitív hatást gyakorol az ágyékcsigolyára. A háló a nyújtással és szakadással szemben ellenálló, így Ön garantáltan hosszú éveken keresztül használhatja az eszközt. A TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során.

A megfelelő testtartás megelőzi a fáradtságot és a nem megfelelő testtartás okozta izomfájdalmat is. 5-ágú alap – a kereszt a dupla kerekekkel könnyen forog, és stabil mozgást biztosít. A szék gumikerekekkel van ellátva, melyek nem karcolják meg a padlót és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes.
A gázzal működő lengéscsillapítónak köszönhetően a szék magassága problémamentesen állítható – Ön tökéletesen a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a szék magasságát. A szék összeszerelése egyszerű, körülbelül 5-10 percig tart, és a művelethez nincs szükség további szerszámok használatára.

Főbb jellemzők:

  • A szék színe: fekete
  • Anyaga: nejlonháló
  • Kerekek: gumi
  • Mechanizmus: emelőkar (pillangó)

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: