Cicás ajtókitámasztó gumi ék (BB-14192)

Cicás ajtókitámasztó gumi ék (BB-14192)

1.990 Ft

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 1239879

Leírás

Ez az aranyos ajtókitámasztó remek kiegészítő a gyerekszobába, vagy akár ajándék is lehet egy macska imádó ismerősnek. Hogyha neked is meggyűlik a bajod a huzattal akkor tudod hogy amikor becsapódik az ajtó az nem csak kellemetlen és zavaró zajjal jár hanem sérüléseket is okozhat a zárban, az ajtóban és az ajtókertben. Erre kínál megoldást ez az egyszerű de nagyszerű eszköz.

Az eredeti és ötletes cicás gumiék biztonságot jelent, hiszen megakadályozza az ajtó véletlen becsapódását. Ennek többek között kisgyerekek mellett vehetjük hasznát hiszen védi a gyermek ujjait a beszorulástól, odacsípéstől. Az ilyen típusú ajtóék védelmet nyújt az ajtó nemkívánatos becsapódása ellen is, amikor a gyermek és a felnőtt különböző helyen vannak – így a kisgyermek nem fog véletlenül bezárkózni a szobába, vagy véletlenül bezárni a szülőt.

A cicás gumiék nagyon könnyen használható, és a legtöbb beltéri ajtóhoz illeszkedik. Elég behelyezni ezt a kütyüt a padló és az ajtó közötti résbe, és a cica elkezdi ellátni funkcióját, megvédve az ajtót a nemkívánatos becsapódástól.
Az ajtókitámasztó kicsi és nagyon könnyű, így használaton kívül kis helyet foglal.
Erős gumi anyagának köszönhetően tartós és hajlékony, de ellenálló és csúszásmentes.

A termék jellemzői:

  • anyaga: gumi
  • méretei: 9 x 4 x 4cm
  • súly: 0.3 kg
  • súlya: 0,3 kg
  • csúszásmentes
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: