Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett (BB-11610)

Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett (BB-11610)

2.890 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00825

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ez az egyedi készlet biztosan kielégíti minden ékszerkedvelő kislány igényeit. A készlet sok mesésen színezett gyöngyöt tartalmaz, különböző színben és formában. Ennek köszönhetően a gyermek saját kezűleg elkészítheti karkötőjét, amit odaadhat egy hozzá közelálló személynek, vagy viselheti ő maga.

A gyöngyökkel való játéknak pozitív hatása van a gyermek fejlődésére, formálja a művészi készségeit és fejleszti a képzelőerőjét, amíg edzi koncentrációs készségeit. Emellett fejleszti a kézügyességét és kreativitását. Ha pedig a barátaival használja termékünket megtanítja az együttműködésre, fejleszti a szociális és integrációs képességeit.

A különböző gyöngyökből álló ékszerkészítő készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy mesésen színes karkötőket készítsen, egyedi formákkal és motívumokkal. A karkötő vagy nyaklánc elkészítéshez fűzd fel a tetszőleges gyöngyöket a csomagba tartozó zsinórra és kösd meg. A készlet minden részletre kitérő figyelemmel lett készítve, ennek köszönhetően egyedi a megjelenése.

Főbb jellemzők:

  • Méretek (hossz / szélesség / magasság): 2,5 / 27 / 15cm;
  • A készlet súlya: 0,15 kg

 

 

 

 

 

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: