Fa hangszerek hátizsákban gyerekeknek – 24 darabos zenész palánta felszerelés (BB-18587)

Fa hangszerek hátizsákban gyerekeknek – 24 darabos zenész palánta felszerelés (BB-18587)

14.990 Ft

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten Cikkszám: 2397801

Leírás

Gyermeke már most tudja hogyha felnő zenész szeretne lenni? Támogassa a kicsi álmait ezzel a játék hangszer készlettel. Ha testvéreket, vagy ovis játszótársakat is bevon, akár mini zenekart is alapíthatnak a lurkók.
A praktikus hátizsák többek között cintányérokat, xilofont, dobot, triangulumot, csörgőket, sípokat és csengőket tartalmaz. Élénk színeivel felkelti a gyerekek érdeklődését.

Univerzális méretük van, így óvodás és általános iskolás gyermekek számára egyaránt alkalmasak. Tökéletes felszerelések lesznek ritmikához vagy zenéhez, és minden bizonnyal segítik a kisgyermeket a hangok és ritmusok elsajátításában.
A készlet praktikus hátizsákba került. Cipzárral rendelkezik, amely megakadályozza a hangszerek kiesését, így akár az iskolába, óvodába, nagymamához vagy kirándulásra is magukkal vihetik a kicsik.

A játékok fából készültek, és nem mérgező és a kisgyermek egészségére ártalmatlan festékkel vannak festve, illetve gondosan csiszolva, így nem kell félni attól hogy a gyermek esetleg megsérül.

Termék tulajdonságai:

  • ajánlott életkor: 3+
  • elemek száma: 24
  • táska méretei: 26/10 / 26cm
  • termék súlya: 1kg
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: