Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-26 méretű TV-hez

Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-26 méretű TV-hez

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 3330205

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

A fali tartó tökéletes módja annak, hogy TV-t akasszon fel a nappaliba, a hálószobába vagy más helyiségekbe.
A függőlegesen állítható konzol lehetővé teszi a készülék rögzítését, így sokféle szögből nézhető. Ezenkívül értékes helyet takaríthat meg, ha a falra szereli, nincs szüksége több helyre.
Ezenkívül a TV jól védett a sérülésektől, kisgyermekek vagy háziállatok nem érik el az érzékeny képernyőt.
Fali konzolunk terhelhetősége akár 10 kg, a konstrukció és a kivitelezés típusa rendkívül masszív és mindenekelőtt biztonságos. Az egyszerű, időtálló kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik, a tartó szinte láthatatlan, és egyáltalán nem tűnik ki.
Fali konzolunkra akár 14 “-26” méretű eszközök is csatlakoztathatók. Akár LCD, plazma, LED TV vagy számítógép -monitor is csatlakoztatható hozzá.
Az összeszerelés nagyon egyszerű és kivitelezhető még kevésbé tapasztalt személyek számára is, csak fúróra van szükségük. A szükséges rögzítőanyagokat a szállítási csomag tartalmazza.
A rögzítendő eszközöknek VESA szabványokkal kell rendelkezniük, ami azt jelenti: 100x100mm szerelési távolságnak kell lennie.
Kényelmesen beállíthatja a függőleges dőlésszöget + 5 ° és 5 ° közötti tartományban, így a képernyő minden szögből a kanapén vagy az asztalon látható. A TV és a fal közötti távolság legfeljebb 50 mm.

You've just added this product to the cart: