Fejlesztő fa kocka színes elemekkel – forma/szín tanuló oktató kocka(BB-9366)

Fejlesztő fa kocka színes elemekkel – forma/szín tanuló oktató kocka(BB-9366)

4.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01609

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A fából készült oktatási kocka nagyszerű játék, amely nemcsak szórakoztat, hanem tanítja és támogatja a legfiatalabbak megfelelő fejlődését.

A fatuskók és minden tömb falai tökéletesen csiszoltak – nincsenek olyan éles élek, amelyek veszélyesek lehetnek a gyermekre. A fából készült kocka kényelmes nyílással rendelkezik az egyik falon, így további értékes kincseket rejthet el benne.

A fakockákkal való játék szabályai nagyon egyszerűek. Az oktató válogató falai vágott formájúak. A szettben a gyermek 13 különböző színű és különböző alakú tömböt kap, amelyeket egy fakockába kell tenni. Minden blokk csak az oktatási kocka egyik lyukába illeszkedik. A gyermek feladata azonos alakzatok (lyuk és tömb) megtalálása, és az összes blokk elhelyezése a fa válogatóban. A feladat elvégzése után kinyithatja az oktatási kocka felső falát, és újra eltávolíthatja az összes blokkot.

A fa oktatási kocka támogatja a gyermek megfelelő fejlődését. Az oktató válogató nem csak szórakozással tölti el a baba idejét, hanem fontos szerepet játszik fejlődésében is. A fakocka tökéletesen fejleszti a gyermek logikus gondolkodási képességét és serkenti a fantáziát. A fatuskókkal való játék remek módszer a gyermekek kezének és ujjának motorikus képességeinek gyakorlására, valamint a szem-kéz koordináció gyakorlására. A fa válogatóval játszva a gyermek megtanulja az alapformákat.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: