Gyorsan száradó filctoll – 4 db – fekete, piros, zöld, kék (BB-2471)

Gyorsan száradó filctoll – 4 db – fekete, piros, zöld, kék (BB-2471)

1.490 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00171

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ezek a szuper gyorsan száradó filctollak garantáltan nem okoznak majd minőségbeli csalódást. Nem fogynak ki pillanatokon belül. Ráadásul még attól sem kell tartanod, hogy elmaszatolódik az, amit a táblára, esetleg üvegre írtál. Ha eddig te is kételkedtél az ilyen káprázatos filcek valódiságában, most végre megbizonyosodhatsz róla, hogy igenis léteznek!

A csomagolásban praktikus, gyorsan száradó jelölő filcek találhatóak, melyek nyoma könnyedén eltávolítható bármilyen felületről. Legyen szó deszkáról, üvegről, vagy akár különböző táblákról. Biztos lehetsz benne, hogy törlés közben sem hagynak majd semmilyen, kellemetlen nyomot. Eredetileg fehér, szárazon törölhető táblákhoz tervezték őket, azonban akár fólián, vagy üvegen is bátran lehet alkalmazni.

A filcek elérhetőek fekete, piros, kék, valamint zöld színben is. Az általuk húzott vonal vastagsága pedig mindössze 2,8 mm széles. A készletben mind a négy színből megtalálható egy darab filctoll, amelyeknek az élettartama kielégítően hosszú. Akár egy varrodában dolgozol, akár gyermekeidet szeretnéd meglepni minőségi rajzeszközökkel, filctoll készletünk kiváló választás. Az önfeledt rajzoláshoz most extra alacsony árainkkal járulunk hozzá!

Főbb jellemzők:

  • Színek: fekete, piros, zöld, kék
  • Az íróvonal vastagsága: 2.8 mm
  • A filc méretei: 14×1,5 cm
  • A csomag mérete: (hossz / szélesség / magasság): 18 / 18 / 1,5cm
  • Súly: 0,05 kg
  • A készlet tartalma: 4 darab filctoll
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: