Halacskafogó mágneses játék kicsiknek

Halacskafogó mágneses játék kicsiknek

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Availability: 1 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 01612

POPIS

Ezek a halacskák biztosan felkeltik az érdeklődést a legfiatalabbak körében, és lehetővé teszik a szabadidő vidám eltöltését rossz időjárás esetén is! A gyermeknek lehetősége van horgászni, ugyanakkor megismerni a vízi világot. A játék egy érdekes készlet, amely egy deszkából, 8 tengeri élőlényből és egy horgászbotból áll.

A játék esztétikai értékét befolyásolja a kivitelezés jó minősége, valamint az élénk, meleg színek és az állatok vonzó utánzatai. Mindez vonzza a figyelmet és arra ösztönzi a gyermeket, hogy használja ismételten. A játék nemcsak sikeresen leküzdi az unalmat, hanem fontos oktatási funkciót is ellát, és már kicsi kortól pozitívan befolyásolja a gyermek fejlődését.

Serkenti a képzeletet, fejleszti a logikai gondolkodást és a vizuális memóriát. Megtanítja, hogyan kell társítani a formákat és színezi, edzi a kéz készségeit, valamint a társas játék révén alakítja a társas viselkedést, például az integrációs képességet és a csoportban való együttműködés képességét. A játéknak enyhe élei vannak, fából készült. A játékot lányoknak és fiúknak egyaránt ajánljuk. Tökéletesen otthoni használatra, valamint óvodák, gyermekkórházak, gondozási és oktatási központok is hasznát vehetik.

You've just added this product to the cart: