Handy Bulb vezeték nélküli lámpa szett 8db/csomag

Handy Bulb vezeték nélküli lámpa szett 8db/csomag

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00014

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Gyakran jársz olyan helyeken, ahol sötétség van és nincs áramforrás? Esetleg a szobádat szeretnéd feldobni valamivel? Akkor egy kihagyhatatlan ajánlatot hoztunk el számodra. A Handy Bulb vezeték nélküli lámpa bárhol bevethető, ahol a sötétség az úr. Ráadásul most nyolc darabot küldünk neked egy csomagban!

A világítást mindig lehet újabb és újabb érdekességgel fokozni és fejleszteni. Ezúttal viszont ezzel a termékkel nem csak a lakásodat varázsolhatod kényelmesebbé és érdekesebbé, hanem bárhol használhatod. A Handy Bulb akár hordozható lámpaként is funkcionálhat, egy 21. századi fáklyaként. Ugyanakkor tökéletesen elhelyezhető falilámpaként, ugyanis felszerelése pofonegyszerű, ahogyan a használata is. Fölösleges drága lámpára költened, most ugyanis ebben a csomagban nyolc darab lámpát küldünk neked, amelyek segítségével a házad összes sötét pontját világossá és gyönyörűvé varázsolhatod. A lámpát kedved szerint elhelyezheted bárhol, majd később változtathatsz a pozícióján, ezzel is érdekesebbé és izgalmasabbá varázsolva otthonodat.

Reméljük sikerült rávilágítanunk, hogy mennyire hasznos lehet számodra ez a termék! A Handy Bulb lámpának azonban garantáltan sikerül majd mindenre rávilágítania otthonodban, vagy akár a kültérben, ahol használod!

Főbb jellemzők:

  • Méret: 56 x 56 x 80 mm
  • Áramellátás: 3 db 1,5V AAA elem (az elem nem tartozék)
  • Feszültség: 3,6 V
  • Öntapadós

You've just added this product to the cart: