Hűtőszőnyeg állatoknak – kék, 40*50 cm (BBI-6706-2)

Hűtőszőnyeg állatoknak – kék, 40*50 cm (BBI-6706-2)

4.490 Ft

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten Cikkszám: INSHUT1

Leírás

Forró nyár – ezt a hőmérsékletet nem könnyű túlélni az embereknek, nemhogy szőrös barátainknak. A hűtőszőnyeg segít kedvencének a hőség elleni küzdelemben.

Nyáron megfelelő hőkomfortot biztosít.

Kedvence imádni fogja ezt a szőnyeget– a kényelmes vastag szőnyeg felüdülést ad a fáradt mancsoknak, miközben kellemesen hűti.

A szőnyeg erős nejlonból készült, hűtőgéllel átitatott szivaccsal töltve .

A szőnyeg lehetővé teszi az állat testének lehűlését anélkül, hogy sokkhatást okozna , amit például egy hideg zuhany okozhat.

A szőnyeg azonnal használatra kész, nem kell hűteni vagy töltésre csatlakoztatni.

Elég, ha kedvence lefekszik rá, és a nyomás hatására a szőnyeg “tölteléke” hűlni kezd. A szőnyeg körülbelül 4 órán át működik. Ha úgy érzi, hogy a szőnyeg leállt a hűtéstől, hagyja “pihenni” egy pillanatra kedvence súlyától. Körülbelül 20-30 perc múlva újra használatba lehet venni.

A mindig használatra kész szőnyeg tökéletes lesz otthon, valamint autóval vagy vonattal utazva.  Kültéren is használható. 

Az erős, nejlon anyag , amelyből a szőnyeg készült, megnehezíti a háziállat számára a szőnyeg tönkretételét. Tisztítása is egyszerű – nem szívja fel a szennyeződést és a vizet, így nedves szivaccsal távolíthatja el a felületről a szennyeződéseket. Alkalmas kis- és közepes méretű kutyák, macskák, nagy nyulak és minden más olyan állat számára, amely 40 x 50 cm-es területen elfér .

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: