Interaktív Hápi kacsa – énekel, világít, táncol (BB-6287)

Interaktív Hápi kacsa – énekel, világít, táncol (BB-6287)

7.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00559

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Interaktív Kacsa barát!

Villogó, mozgó szárnyak, zenélő, éneklő és még fejlesztő is? Bizony ez a kedves kis kacsa, mindenféle huncut kacsa dolgot megtanult, hogy gyermekünk igazi, szórakoztató és fejlesztő barátja legyen. Egy rendkívül helyes, zenélő babajáték, mely különböző hanghatásokat, kellemes dallamokat képes lejátszani. A kacsa fején lévő gomb megnyomása után, egyszerre zenél, táncol, mozgatja világító szárnyait, szemeit és száját is. Fejleszti gyermekünk finom motorikus készségét, a hallását és megfigyelőkészségét.

Az interaktív kiskacsa egy csodálatos, aranyos játék és egyben érdekes tanulási forma minden baba számára. Énekel, táncol és világít, aminek köszönhetően felkelti az érdeklődést, és lehetővé teszi a gyermek különböző képességeinek fejlesztését.

Az élénk színek és a 6 nagy, színes gomb különféle funkcióival felkeltik a figyelmet, és aktivitásra ösztönzik a gyermeket. A játékon 4 ovális gomb, 1 szív alakú és 1 kiskacsa alakú gomb található. Nagy méretük megkönnyíti a gyermekek számára a gombok megnyomását. Minden gomb más-más dallamot vagy hangot játszik le.
A speciálisan kialakított forma és a finom élek lehetővé teszik, hogy a gyermek könnyen felvegye a játékot és stabilan tartsa.

Az interaktív játék alján található egy csúszka a hangerő beállításához. Ez egy hasznos funkció, amely megakadályozza, hogy a kisebb gyerekek megijedjenek a túl erős hangoktól.

Az elektromos játék 3 db elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz. Ügyelve gyermeke biztonságára, az elemek cseréjéhez csavarhúzóval nyitható ki a fedél. Ez minimálisra csökkenti annak a kockázatát, hogy a gyermek véletlenül hozzáférjen az elemekhez.

A játék CE és EN71 tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztos lehet babája egészségében. Gyermekek számára biztonságos anyagokból készült. A játék 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas. Az interaktív kiskacsa nagyszerű ajándék lesz, amely örömet okoz gyermekének, és fejleszti különféle képességeit.

Főbb funkciók:

  • A szív gomb megnyomásával, szívdobogás hangot hallhatunk
  • A kacsa gomb megnyomásával, kacsa hang kelti fel gyermekünk figyelmét
  • Hangjegy gombok különböző dallamokat játszanak (7 féle)
  • A csillag gomb 3 különböző állat hangot ad
  • Bébikacsa lenyomása után kacsahápogás
  • A szárnyak világítanak, a hangok megszólalása közben
  • A fején lévő gomb megnyomásával aktiváljuk és ezt követően azonnal énekel, mozognak szárnyai, szája és a szemei is
  • Hangerő szabályzó gomb, a szülők legnagyobb örömére
  • Működéséhez 3db AA típusú elem szükséges, mely nem tartozék
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: