Interaktív öltöztetős játék – mágneses öltöztető könyvecske kis stylistoknak (BBI-5428-2)

Interaktív öltöztetős játék – mágneses öltöztető könyvecske kis stylistoknak (BBI-5428-2)

6.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 981273

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A gyermekek rendkívül élénk fantáziával rendelkeznek, ezért nagyon népszerűek, egyúttal az értelmi fejlődésük számára hasznosak azok a  kratív játékok, amelyekben tetszés szerint alkothatnak valamit az általuk összeválogatott elemekből.
Erre a célra tökéletes lesz egy mágneses kirakó, mely hihetetlenül serkenti a gyermek kreativitását és emellett kézügyességét is

Ezzel a kirakós játékkal a gyermek biztosan nem fog unatkozni, mindezt a nagyon élénk, figyelemfelkeltő és esztétikus színek biztosítják, amelyek különleges varázst adnak a játéknak!

A játék használata rendkívül egyszerű! Csak nyisd ki a könyvet, válaszd ki a neked tetsző ruhadarabokat és a mágnesek segítségével egyszerűen helyezd fel a lány képére.
A mágneses kártyák sokféle ruhát, frizurát és cipőt tartalmaznak! 

És amikor egy kis stylist nem tud egyedül kitalálni egy outfitet, akkor a készletben található kártyák a segítségedre lesznek! Egy kis inspiráció biztosan jól jön az induláshoz!

A játék annak ellenére, hogy igazán egyszerű, számos területen hozzájárul a gyermek megfelelő  fejlődéséhez. Először is fejleszti a gyermek fantáziáját, kreativitását, a minták pontos elrendezése pedig kihívásnak bizonyulhat, ami pozitívan befolyásolja ujjai és kezei pontosságát.
A képek készítése nagy lendületet ad a mesélésnek, támogatja a gyermek beszédfejlődését.

A termék jellemzői:

  • Anyaga: karton
  • A lány magassága a mágnestáblán: 12 cm
  • Csomag méretei: 26,5 cm x 19 cm x 3,5 cm

A készlet tartalma:

  • Mágneses könyvecske
  • 51 felrakható ruha cipő és frizura
  • 6 kártya az inspirációhoz
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: