Játék utasszállító repülőgép fény- és hanghatásokkal (BB-11609)

Játék utasszállító repülőgép fény- és hanghatásokkal (BB-11609)

3.490 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 02311217

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A játékrepülő minden gyermeknek tetszeni fog, nemtől függetlenül. Fiúk és lányok egyaránt örömmel válnak egy pillanatra igazi pilótává, aki a bútorok között lavíroz, és a szoba különböző sarkaiban landol. A gondos megmunkálásnak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően a gyerekeknek szánt repülőgép egy nagyon valósághű játék, amely serkenti a gyerekek fantáziáját.

Az interaktív repülő remek ajándékötlet fiúknak és lányoknak. Tökéletes játék lesz azoknak a gyerekeknek, akik repülővel fognak utazni a közeljövőben – felkészíti őket egy igazi repülős utazásra, így nem félnek majd a repüléstől. A játékrepülő strapabíró műanyagból készült, áramvonalas formájú, így a legkisebbek számára is biztonságos.

Az játék valósághű hangeffektusokkal van felszerelve, amelyek gombnyomásra játszhatók le. Az egészet további fényeffektusok teszik szuperebbé. A gyerekeknek szánt gép két oldalsó lámpával és egy központi lámpával rendelkezik, amely megvilágítja a pilótakabint.
Egy interaktív repülőgép nem csak akkor tud “repülni”, ha egy gyermek keze vezeti a levegőben. A játékrepülő a kifutón is tud közlekedni, a gumikerekeknek köszönhetően.

A repülőgép irányítása egy olyan  játék, amely pozitív hatással van a fejlődésre, beleértve a mozgáskoordinációt és a kézügyességet. A repülőgéppel való kreatív szórakozás nem csak játék, hanem talán az első lépés is ahhoz, hogy a repülés iránti szenvedélyt felkeltse gyermekében.

A termék jellemzői:

  • anyaga: műanyag
  • szín: fehér/kék
  • ragyog
  • hangokat ad ki
  • méretek: 10,5 x 18 x 20 cm;
  • súly a csomagban: 0,03 kg
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: