Készségfejlesztő, kétoldalas fa rajztábla gyerekeknek (BB-8905)

Készségfejlesztő, kétoldalas fa rajztábla gyerekeknek (BB-8905)

11.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01709

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A táblát két módon lehet az állványra helyezni: a fekete, hagyományos rajztábla oldalával, vagy a fehér, mágneses oldalával. A készletben nagy csavarokat is találunk, amellyel könnyen változtathatunk azon, hogy éppen melyik oldalát szeretnénk használni.

A sokoldalú, oktatási célú tábla váza teljes mértékben fából készült, a táblakeretnek pedig minden darabja más-más színnel festett – sárga, zöld, kék és piros színnel. Ráadásul az elemek tökéletesen csiszoltak, így használatuk a legkisebbek számára is biztonságos.

Az oktató tábla serkenti a képzelőerőt és a kreativitást, emellett a kicsik kézügyességét is fejlesztik. A játék sosem ér véget, hiszen nem csak szórakoztató eszközként funkcionál, hanem türelemre is tanít és használata a koncentrációt fejleszti. Remek ajándék minden kisgyermek számára, legyen kisfiú vagy kislány, ráadásul a szülők is élvezhetik a közösen eltöltött időt ezzel a játékkal! A tábla alatt egy kis polc is található, ahol többek között krétát vagy más kisebb gyerekjátékot lehet tartani.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: