Készségfejlesztő szilikon golyók – finommotorika fejlesztő 6 db-os készlet (BBI-6360)

Készségfejlesztő szilikon golyók – finommotorika fejlesztő 6 db-os készlet (BBI-6360)

3.490 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 325232

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A készlet 6 db színes szilikon játékkot tartalmaz. Könnyű gumi anyagukból adódóan gyermek rágókájaként is használhatók – egészségre ártalmatlanok és puha szélük van, aminek köszönhetően a gyermek biztonságosan tud játszani. A gyártáshoz felhasznált anyagot a tartósság jellemzi, ami pozitívan befolyásolja a tárgyak minőségét és használati hosszát. Ezenkívül vízálló és nagyon könnyen tisztítható.

Az élénk színek kétségtelenül vonzzák a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik. A kiegészítők nemcsak  változatossá teszik a mindennapi fürdőzést, hanem nevelnek és befolyásolják a gyermek fejlődését is. Fejlesztik a képzeletet, serkentik a kreatív gondolkodást, fejlesztik a kézügyességet.

A játékok minden helyzetre és helyre tökéletesek, a gyerkőc otthon, a szabadban és akár fürdés közben is játszhat velük. Az esti fürdés alkalom a gyermek számára a kikapcsolódásra, a szülővel való kellemes kapcsolatfelvételre, de értékes tudásforrás is lehet , és hatással lehet a baba értelmi fejlődésére is. Megszoríthatod őket a kezedben, és így kiengedheted belőlük a levegőt akkor fütyülni kezdenek. A fogóerő csökkentése után azonnal automatikusan visszanyerik eredeti formájukat. Ennek az egyszerű tevékenységnek stresszoldó hatása lehet a babára.

Az elemek esztétikus megjelenésűek, és gondosan kidolgozott felülettel rendelkeznek. Élénk színeik, változatos formájuk és méreteik vonzzák a baba tekintetét, és minden bizonnyal játékra ösztönzik.
A golyók kerülete kb 20 cm.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: