Kreatív kirakó – gomba puzzle (BB-4501)

Kreatív kirakó – gomba puzzle (BB-4501)

4.490 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01675

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A gomba puzzle tökéletes játék minden kisgyermek számára. Kiválóan fejleszti a kicsik fantáziáját és gondolkodásra készteti őket. Ideális játék fiúknak és lányoknak egyaránt, amely hosszabb időre képes lekötni őket.

A készlet 300 darabos, és 3 különböző méretű alakzatot tartalmaz. A játék segítségével a gyermek különböző színű és formájú alakzatokat készíthet. A játék fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. A gyermek fantáziája szabadon szárnyalhat (pl. lila házikót, piros kutyát, vagy akár rózsaszín autót is kirakhat.)

A játék szórakozás közben tanít és fejleszt. A gyermek megismerkedik a színekkel és formákkal. Használatával tervezést, türelmet, és logikus gondolkodást tanul, miközben fejlődnek a motorikus képességei is. A játék biztonságos, de csak 3 éves kor fölött ajánlott! A kirakó táblája egyben tárolórekeszként is szolgál, így a játék tárolása egyszerű és biztonságos.

Amennyiben szeretné meglepi gyermekét egy igazán hasznos és szórakoztató játékkal, rendelje meg most kreatív kirakónkat kihagyhatatlan áron!

Méretek:

  • Szélesség: 28cm
  • Hosszúság: 24cm
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: