Madárriasztó tüske 50x10cm – védje erkélyét, párkányát

Madárriasztó tüske 50x10cm – védje erkélyét, párkányát

Már csak 2 db van raktáron!
Availability: 2 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00048

POPIS

Sokféle kártevő okozhat bosszúságot otthonunkban, de az egyik legkellemetlenebb helyzetet a galambok és egyéb madárfajták okozzák. Megdézsmált termés és összepiszkított terasz, ablakpárkány… Ráadásul, ha egyszer odaszoktak, rendkívül nehéz tőlük megszabadulni. Amennyiben Önnek is ismerős a probléma, akkor van egy jó hírünk!  A madárriasztó tüske hatásos megoldás erre a problémára.

Kinek ajánljuk ezt a praktikus eszközt? Mindenkinek, aki a madárpiszok okozta kellemetlenségekkel néz szembe nap, mint nap. Ez a legelterjedtebb módszer a galambok és egyéb madárfajták távol tartására.
Rendkívül strapabíró anyagból készül, így a környezeti hatásoknak ellenáll. Rozsdamentes acél felépítése és UV-tűrő polikarbonát tüskéi egy hatalmas vihar vagy egy perzselő napsütés közepette is helytállnak. A madárriasztó tüske az Ön otthonából sem hiányozhat! Praktikus, bárhová felszerelhető. Használhatja kiugrókon, ablakpárkányon, táblákon, gerendákon, falakon, ereszcsatornán, templomtornyon, csöveken, lámpákon, kéményeken, elektromos vezetékeken, parabola antennán, de akár még egy klímaberendezésen is.  Fém, műanyag, fa, kő, beton, vagy márványfelületre is felszerelhető. Fontos megjegyeznünk, hogy az eszköz nem tud kárt tenni az állatokban, így azok nem sérülnek meg, vagy nem esnek csapdába, csupán nem tudnak majd leszállni az ablakpárkányunkra, és nem tudják majd összepiszkítani sem. Felszerelése rendkívül egyszerű. Tisztítsa meg a felületet, ahová  a tüskét szeretné felhelyezni  majd kültéri ragasztóval, vagy csavarokkal könnyedén rögzítse.

 

You've just added this product to the cart: