Megsafe vezeték nélküli mágneses iPhone töltő

Megsafe vezeték nélküli mágneses iPhone töltő

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 70040

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Elég a vezeték nélküli töltőállomásra helyezned a készüléked és már tölt is! Nem kell többé kábelekkel, konnektorokkal és a hagyományos töltés egyéb nyűgjeivel bajlódnod. Eljött végre a teljes szabadság!

A kényelmes vezeték nélküli töltést – rendkívül nagy, akár 15 W teljesítmény mellett – most különösen az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro tulajdonosai élvezhetik. Pontosan ezekhez a modellekhez készült a MegSafe töltő mágneses beállítással, amely ideális helyzetben tartja a telefont. A töltő azonban kompatibilis a Qi standarddal is, így kényelmesen töltheted nemcsak a régebbi iPhone modelleket, hanem más márkák okostelefonjait is vagy az AirPodokat. A Megsafe töltő  kábelt tartalmaz USB-C csatlakozóval. A bejelentett 15 W-os teljesítmény csak a 20W-os Apple adapterrel élvezhető , amelyet külön kell megvásárolni, egy másik adapterrel továbbra is nagyszerű, 10 W-os teljesítményben lehet részed.

  • A töltési távolság kisebb, mint 5 mm.
  • Vezeték nélküli töltésű telefonokhoz használható.
  • Ultravékony, kompakt és nagyon könnyű.
  • Elegáns minimalista design

A termék adatai:
-Bemeneti teljesítmény: DC 5V / 3A, DC 9V / 2.2A
-Kimenet teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W
-Töltési távolság: 5 mm
-A töltő teljesítménye 15 W, 20 W-os Apple adapterrel kombinálva

A töltő elsősorban az Apple iPhone 12 szériához gyártották, de azokkal az telefonokkal is kompatibilis, amikhez készült Megsafe tok.

FIGYELEM!
Minden esetben tájékozódjon , hogy készüléke Qi Wireless töltés fogadására alaphelyzetben alkalmas-e, vagy külön, külső kiegészítőre van szüksége hozzá! A kompatibilitás minden olyan készüléket tartalmaz amely a Qi vezeték nélküli töltést bármilyen formában támogatja, de nem garantálja, hogy a készüléke képes is lekezelni ezt a funkciót!
A csomag csak töltő kábelt tartalmaz .

You've just added this product to the cart: