Vezeték nélküli mini játékkonzol 800 beépített játékkal

Vezeték nélküli mini játékkonzol 800 beépített játékkal

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Availability: 1 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 1111201

POPIS

 800+ beépített játék
– HDMI kimenet
– 4K kompatibilis
– Vezeték nélküli vezérlők

Egy hosszú nap után, gyereknek és felnőttnek egyaránt jól tud esni ha kiengedheti a gőzt. Mi sem lehet jobb erre a célra, mint egy egyszerűen használható játék konzol, ami még a mozgás élményét is meg tudja adni ha arra lenne szükség!
A több mint 800 telepített játék közül mindenki megtalálhatja azt, ami a legérdekesebb és legizgalmasabb a számára. A játékok között 30 sport játék is helyet kapott amit a vezeték nélküli irányítóval igazi mozgássá lehet alakítani. Többek között lehetőség van teniszezni és úgy lengetni a kontrollert, mint az ütőt, vagy bowlingozásnál a labdát.
A konzolhoz csuklópánt használható, amivel biztosan lehet rögzíteni a csuklóra a vezérlő karokat, elkerülve így annak kirepülését a kézből.
Használata rendkívül egyszerű, csak be kell dugni a TV HDMI csatlakozójába, illetve a mellékelt USB kábelt kell csatlakoztatni a TV-hez és már mehet is a szórakozás.
Mivel kettő vezérlő is a csomag tartalma, társsal/barátokkal/családdal is lehet játszani. Nincs is jobban eltöltött idő mint az, amit társaságban és mókában tölt az ember.
A HDMI csatlakozás ezenfelül egyet jelent azzal is, hogy monitorhoz vagy projectorhoz is használható a termék!
A játékkonzol támogatja a 4K felbontást is, tehát ha olyan TV készülékkel rendelkezünk, akkor remekül lehet élvezni a játékélményt színpompás grafikával.
Méretéből adódóan kényelmesen elfér zsebben, táskában, bőröndben. Bárhová el lehet vinni, legyen az egy vakáció vagy baráti összejövetel valahol.

Tulajdonságok:
– 4K felbontás
– Vezeték nélküli
– Méret: 15,5 x 7,5 x 5 cm
– Súly: 184,28 gramm

A csomag tartalma:
– Tv stick konzol
– 2 irányító kar
– USB kábel
A csuklópánt nem tartozék.

You've just added this product to the cart: