Nagyteljesítményű kültéri 100W LED reflektor – víz, por-, és ütésálló – hideg fehér (BBD) (BBV)

Nagyteljesítményű kültéri 100W LED reflektor – víz, por-, és ütésálló – hideg fehér (BBD) (BBV)

6.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00058

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

LED reflektor 100 W

Vakító fénnyel védi a környezetét. Ez a 100W-os reflektor nagyobb fényt bocsájt ki mint a Nemzetközi Űrállomás miközben alacsony fogyasztásával igazi természetvédő. Lépjen be Ön is a 21. századba és használja ezt a nagyszerű LED izzóval ellátott fényforrást! A technológiai újításoknak köszönhetően ma már sokkal kevesebb energiával világíthatunk nagyságrendekkel erősebben és messzebbre.

A  100W erősségű reflektor egy régi 700W erősségű reflektornak felel meg, erősségében. Fogyasztása viszont sokkal kedvezőbb. A 6000 Lm fényerővel akár az egész utcát bevilágíthatja. Az élettartamát 50.000 üzemórában állapították meg.  Amennyiben a nap 24 órájában világítana, akkor is több mint 5 és fél évig üzemelne.

A külső borítása rozsdamentes nemesacél, amely IP 66 besorolást kapott, víz, por és ütésálló. A farkasordító hideg és a legnagyobb nyári meleg sem kottyan meg neki, ugyanis -45 és +60 C fok között zökkenőmentesen teljesít szolgálatot. A LED technológiának köszönhetően akár 90%-ot is megspórolhat egy hasonló erősségű, hagyományos izzóval ellátott társához képest. Alacsony fogyasztásának köszönhetően kevesebb környezetkárosító anyag kerül a levegőbe.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: