Oktató fadoboz formabedobóval és számokkal (BB11245)

Oktató fadoboz formabedobóval és számokkal (BB11245)

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Availability: 72 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 01288

POPIS

Öt játék egyben – a doboz öt, különféle színű oldalán más-más feladat várja gyermekét. Forgatható fogaskerekek, számozott kockák állatos képekkel, labirintus állatos figurákkal, valamint fakockás válogató. A készlettel a gyermek hét különböző színűre festett, különböző alakzatú tárgyakat helyezhet el a dobozban. Az oktatódobozba a testek mindegyike csak a neki megfelelő nyíláson fér be. A doboz teteje levehető és önmagában is használható.

A fából készült játékok időtállóak, melyek minden kicsit örömmel töltenek el. A klasszikus kinézet és strapabíróság azonnal felismerhető. A fadoboz anyaga mind festett, mind nyers állapotában jól mutat.

A játék használata a legkisebbek számára is biztonságos. A készlet minden darabja megfelelően simára van csiszolva és környezetre ártalmatlan festékkel festett. A természetes nyersanyag biztosítja, hogy ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, nem kerül kapcsolatba műanyagokkal. A kocka szépen kialakított, rikító színei azonnal stimulálják a kicsik képzelőerejét és kreativitását. Az interaktív kockával történő játék a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt is fejleszti. Az oktatójátékkal a gyermek megismeri a formákat és a színeket, és fejlődik a logikája is.

Főbb jellemzők:

  • Szín: többszínű
  • Anyag: fa
  • Oldalak száma: 5
  • Testek száma: 7
  • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 15x15x15 cm
  • Súly: 1 kg (csomagolással 1,1 kg)
You've just added this product to the cart: