Rádiós adóvevő mikrofonnal (BB6499)

Rádiós adóvevő mikrofonnal (BB6499)

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Availability: 1 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00869

POPIS

A rádiós készletben 3 darab eszköz található, ami 3 gyermek kommunikációját teszi lehetővé. A készlet tartalmaz egy irányítóközpontot, és két darab kézi rádiót is, melyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak.

A gyermekek számos szerepet eljátszhatnak, lehetnek felderítők, titkos ügynökök, vagy akár egy biztonsági szolgálat tagjai is. Az eszközök sötét terepszínűek, így kiválóan beleolvadnak az erdő vagy a kert természetes környezetébe. Minden eszköz hangjelző gombbal van ellátva, melyeket rövid morze kódok küldésére lehet használni. Az irányítóközpont egy kis LED lámpával van ellátva, mely az energiaellátást jelzi.

Az összes adóvevőre morze kód magyarázatokat nyomtattak, így a gyermekek megtanulhatják azokat játék közben. A kódok megtanulása után a titkosügynökök nem lepleződnek le olyan könnyen.

A gyermekek biztonságának érdekében az eszköz rugalmas gumiantennákkal van ellátva, melyek nem gabalyodnak össze, így nem okoznak sérülést játék közben. Az irányítóközpont egy övvel is fel van szerelve, így könnyen hordozható, a gyermek vállára vagy nyakába akasztható. A kisebb adóvevők praktikus övcsattal vannak felszerelve, így a gyermek nadrágjára, vagy hátizsákjára rögzíthetők.

Minden rádió 3db AA elemmel (1.5V) működik. (Összesen 9db elemre van szükség, a készlet az elemeket nem tartalmazza.)

A rádiós készlet kiváló ajándékötlet olyan gyermekek számára, akik sok időt töltenek együtt a szabadban.

You've just added this product to the cart: