Repülő disco gömb – világító mini mozgásérzékelős helikopter (BB-6241)

Repülő disco gömb – világító mini mozgásérzékelős helikopter (BB-6241)

3.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01321200

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A repülő diszkógömb fantasztikus eszköz, amely hasonlít egy mini helikopterre vagy drónra. Az élénk színekkel világító LED játék sok örömet, csodálatos élményt és nagyszerű szórakozást nyújt fiataloknak és a felnőtt korosztálynak egyaránt.

A repülő diszkógömb könnyű, átlátszó anyagból készült, érdekes méhsejtes szerkezettel. Speciális mechanizmussal működik, és kívül 4 légcsavar segíti a repülést. A szárnyak rugalmasak, ugyanakkor elég tartósak ahhoz, hogy a játékot könnyedén a levegőbe emelhessék. A labda alján van egy kis kapcsoló, amely mozgásba hozza őket, és ennek köszönhetően a drón elindíthatja magát.

Az első másodperctől kezdve és az egész repülés során a labda gyönyörű, élénk és sokszínű LED-fényt bocsát ki, ami különösen lenyűgözőnek, ha este vagy egy sötét szobában használjuk. A mini helikopter olyan, mint egy hihetetlen repülő tárgy, és minden bizonnyal nagyszerű szórakozást nyújt a fantázia- és űrhajók rajongóinak vagy az ufológia iránt érdeklődő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A készüléket infravörös technológiával szerelték fel, így kézzel is vezérelhető. A drón érzékeli az alatta lévő tárgyakat, és szabályozza a másodpercenkénti fordulatok számát, ami a repülési magasság változását idézi elő. Csak tegye a kezét a labda alá, és nézze, ahogy magasabbra emelkedik.

diszkógömb beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet a mellékelt USB tápkábel segítségével lehet feltölteni, például számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva. Az alkalmazott megoldás nagyon praktikus, kényelmes és gazdaságos, mivel nem igényli az elemek vásárlását vagy cseréjét.
Alacsony súlyának és kicsi méreteinek köszönhetően a termék akár utazásra is könnyedén magával vihető. A tárolás és a szállítás meglehetősen egyszerű.

A játék kiválóan alkalmas mind önálló, mind csoportos szórakozáshoz.
Zárt helyiségekben használja, legyen óvatos.
A levitációs jármű érdekes és különleges alkalomakra kiváló ajándék lehet, mely emeli az összejövetel fényét, és remek szórakozást biztosít.

Termékspecifikáció:

  • Méretek: 14 x 10,5 cm
  • Anyag: műanyag
  • Súly: 35 g
  • 14 éves kortól
  • világító disco labda
  • infravörös érzékelő, mely reagál a kézmozgásra
  • USB töltés: kb. 20 perc
  • rugalmasság és tartósság
  • BE /KI kapcsolás gomb
  • könnyen kezelhető

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: