ShiningLast Led kijelzős party szemüveg

ShiningLast Led kijelzős party szemüveg

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 36780

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Programozható Bluetooth RGB Fullcolor LED okosszemüveg

Intelligens kapcsolat: alkalmazásvezérlés
A letöltéshez és telepítéshez olvassa be a kézikönyvben található QR-kódot, vagy lépjen a Google Play/APP Store-ba, keresse meg a “Shining Glasses” kifejezést a letöltéshez, csatlakoztassa az alkalmazást okostelefonjához, majd irányítsa a led szemüveget telefonjáról.

Négy mód közül választhat
A szemüveg szöveg, graffiti tervezés, minta-animáció, és zenei ritmus funkciókkal rendelkezik. Kiválaszthatja kedvenc mintáit, animációit vagy különböző ritmuseffektusait. Az animációs felület számos beépített animációt tartalmaz. Kiválaszthatja kedvenc zenei ritmusát is, a Bluetooth szemüveg ritmuskijelzője a telefonon lévő zene hangjának megfelelően változik.

Anyagok és jellemzők
A LED-szemüvegek 432 nagy fényerejű LED-lámpával rendelkeznek, amelyek alacsony energiafogyasztással és hosszú élettartammal rendelkeznek. Töltse az USB tápkábelen keresztül, egy feltöltéssel 5 órán keresztül használható. Környezetbarát ABS héj, sima nyitás és zárás, tartós kivitelezés.

Születésnapi ajándéknak, évfordulós meglepetésnek, karácsonyi ajándéknak, újévi ajándéknak, apák napjára vagy halloween dekorációnak is remek választás.

You've just added this product to the cart: