Sleep baby játék baba ágy kiegészítőkkel (BB-1400)

Sleep baby játék baba ágy kiegészítőkkel (BB-1400)

12.990 Ft

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten Cikkszám: 00578

Leírás

Ajándékot keresel egy kis hölgy számára? Akkor ezzel a babaággyal biztosan nem fogsz mellé lőni!
Hiszen melyik kislány ne szeretné kedvenc babáját elaltani úgy, ahogy azt az anyukájától is látta? Ez egy igazán könnyen és gyorsan összeállítható kiságy, ahol nincs az a játékbaba, aki ne tudná kipihenni a nap fáradalmait!
Az ágyhoz tartozik egy párna és egy paplan is, és hogy igazán valósághű legyen, még egy felszerelhető kiságyforgót is tartalmaz a csomag.

Egy gyönyörű babaágy olyan ajándék, amely minden kislánynak és szeretett babájának vagy mackójának tetszeni fog. Minden kislány azt szeretné, hogy a babája édesen aludjon – erre tökéletes lesz egy kiságy, forgó játékkal és ágyneművel. A babaágy 49 cm hosszú, ezért minden kb. 40-45 cm hosszú babának és mackónak tökéletes lesz.

A babaágy mindkét oldalán korlát található, felülről pedig egy kiságyforgó lóg, négy aranyos habszivacs állatkával.
A forgó játékkal és ágyneművel ellátott kiságy eleje és hátulja gyönyörű rózsaszín, míg a babaágy oldala lila színű. Az egészet különféle méretű és formájú szivecskék díszítik.

A kiságy forgóval és ágyneművel olyan játék, amely megtanítja a legkisebbeket a gondoskodó, gyengéd, és felelősségteljes viselkedésre, valamint a nappal és az éjszaka rendjére. A kislányok gondoskodó anyukának érezhetik magukat játék közben. Ez egy olyan játék, amely fejleszti a képzeletet, és a gyermek számos készségét, így a babaágy remek ajándék lesz.

A termék jellemzői:

  • életkori ajánlás: 3+
  • méretek: 49 x 28,5 x 49 cm
  • súlya: ~ 1,1 kg
A csomag tartalma:
  • baba ágy
  • paplan + párna
  • kiságyforgó
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: