Színes mini LED diszkólámpa távirányítóval (BBL)

Színes mini LED diszkólámpa távirányítóval (BBL)

5.990 Ft

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 28 készleten Cikkszám: 00060

Leírás

Noha nem a 2000-es években indult hódító útjára a diszkógömb, még ma is ugyanolyan hatást ér el, mint  fénykorában. Ma már azonban az egyszerű csillogó-villogó tükör effekt helyett, saját világítással rendelkeznek ezek az eszközök, mint ez a mini méretű digitális diszkógömb is, mely fényével teszi szebbé az éjszakákat és növeli az est színvonalát. A diszkógömbök akár otthon, akár kisebb bárokban vagy akár nagyobb diszkókban is megállják a helyüket.

A csomag tartalma egy LED gömb és egy távirányító, amellyel a megfelelő színhatásokat lehet beállítani.. A zene ütemére, ritmusára is villódzni képes eszköz együtt mozog a zenével és a táncolókkal. A pörgő-forgó egysége 360 fokban képes körbe mozogni és 7 különböző színkombinációs effekt közül választhatunk.  Az előre beállított RGB színek a következők: piros, zöld, kék, piros-zöld, zöld-kék, piros-kék, piros-kék-zöld.
A műanyag tokba ágyazott alkatrészek stabilan és biztonságosan üzemelnek működés közben és telepítéskor sem lesz nehéz dolgunk. Szerelhető akár mennyezetre, falra vagy akár állványra is. Hordozható eszközként is üzemelhet egy asztalon, polcon vagy komódon.  A gép 3 hangmód közül képes felismerni a zenét és a ritmust, 7 különböző DMX világítási kombinációt ismer és a sebessége manuálisan kezelhető. Ez a modern diszkógömb tökéletes eszköz minden partin!

Főbb jellemzők:

  • Gömb mérete: fogantyú ( 9 cm széles és 8 cm magas)
  • Fogantyúval együtt a gömb: ( 9,5 cm széles és 14 cm magas)
  • Távirányító mérete: 8,5 x 4 cm
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: