Telefon javító készlet (BB8105)

Telefon javító készlet (BB8105)

Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Availability: 43 na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00999

POPIS

Főbb jellemzők:

Széleskörű alkalmazási lehetőség – A készlet telefonok, okostelefonok, laptopok javítására, szétszerelésére használható, de ékszer és óragyárakban, optikákban is jó szolgálatot tehet.

Erős tapadókorong – A fogantyúval ellátott tapadókorong lehetővé teszi a telefon, táblagép, GPS vagy más eszköz alkatrészének biztonságos eltávolítását.

Hosszú élettartamA készlet minden eleme minőségi, tartós anyagból készült, így hosszú évekig használhatóak.

Praktikus – A készlet egyéb kisebb otthoni javítások során is alkalmazható.

A modern elektronikus eszközök javításához nemcsak tudásra van szükség, hanem megfelelő, precíz felszerelésre is. A gyártók más-más típusú védelmet alkalmaznak, ami azt jelenti, hogy a javításokhoz olyan eszközökre van szükség, amelyeket az alapvető csavarhúzó készletekben szinte lehetetlen megtalálni.

A készlet telefonok, okostelefonok és táblagépek, valamint minden más olyan eszköz és berendezés javítására szolgál, amelyek nem szabványos, kicsi csavarokkal rendelkeznek.

A szerszámkészlet sokféle alkalmazási lehetőséget kínál, és kiválóan használható az ékszer- és óragyártásban, valamint elektronikus vagy optikai berendezések javítása során. Ideális apróbb, otthoni szerelésekhez, melyekhez csavarhúzó szükséges.

Tökéletes a telefonok és táblagépek leggyakoribb károsodásainak orvoslásához, azaz az LCD kijelző, a hátlap, vagy épp az akkumulátor cseréjéhez.

You've just added this product to the cart: