Ugráló békák családi társasjáték, famászó békák, remek szórakozás 3 éves kortól (BB6719)

Ugráló békák családi társasjáték, famászó békák, remek szórakozás 3 éves kortól (BB6719)

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00604

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Ki tudja a kis famászó békát egyenesen a levegőbe dobni? Ki tudja a békákat a fák ágaira ültetni? Kinek ül a legtöbb békája a fán a játék végére? Az ugráló békák játék nagyszerű és izgalmas szórakozást nyújt az egész család számára.

Játékszabályok:

A játék célja, hogy a lehető legtöbb békát helyezzük el a fán. Minden játékos rendelkezik egy kilövőeszközzel és 3 egyforma színű békával. A következő színű békák találhatóak a készletben:citromsárga, narancssárga, kék. A játékosok egyszerre egy békát lőnek ki az emelvényről, és igyekeznek a legtöbb békát a fára juttatni. A játékszabályok egyszerűek, ugyanakkor a békák nem akadnak egyszerűen a fák ágaira.

A játékhoz ügyességre, koncentrációra és precizitásra van szükség, minden újabb kilövéssel átrendeződik a játék állása. A játékban 1-3 fő vehet részt, játszható testvérekkel, barátokkal, vagy akár a szülőkkel is. A játék jó szórakozás lehet az otthoni időtöltés során. Az élénk színek lekötik a gyermekek figyelmét. A készlet 12 db színes békát, 3 kilövő eszközt és egy fát is tartalmaz, melyen 3 ágsor található.

A játék könnyen tárolható és kis helyen is elfér.

You've just added this product to the cart: