Univerzális műbőr, óra – ékszer- szemüveg tartó doboz rengeteg rekesszel (BB8512)

Univerzális műbőr, óra – ékszer- szemüveg tartó doboz rengeteg rekesszel (BB8512)

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 00672

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Amikor sietnénk valahová, akkor szinte biztos, hogy valamit nem találunk. Nyilván akkor veszik el az autó kulcs, akkor tűnik el a kedvenc nyakláncunk vagy akkor nincs meg a helye a legszebb karóránknak. Erre a mini káoszra nyújt megoldást, ez az univerzális műbőr borítású, stílusos dobozka, amely nem csak saját használatra kiváló, de ajándéknak is egyedülálló.

Ez a fekete műbőr borítású, ezüst csattal kulcsra zárható lapos dobozka, mindössze 8 centiméter magas, de 20,5 centi szélessége és 33,5 cm hosszúsága miatt, rengeteg apróságot tudunk benne biztonságosan és stílusosan tárolni. Még zárt állapotban is betekinthetünk a 15 cm x 28 cm átmérőjű átlátszó fedelén, hogy megcsodáljuk az ékszereket, órákat, szemüvegeket, kulcsokat vagy más értékes vagy érzékeny tárgyat, amelyet rá bízunk.

A stílus és elegancia találkozik ebben a tökéletes termékben, amely számos rekesszel és panellel várja, hogy rendszerezhesse kényes, kis méretű holminkat. Vásárold hát meg most akciós áron magadnak, vagy lepd meg vele egy szerettedet!

Méretek:

  • Doboz mérete zárt állapotban: 33,5 cm x 20,5 cm x 8 cm
  • Doboz magassága nyitott állapotban: 25 cm
  • Üveg mérete: 28 cm x 15 cm
  • Legkisebb rekeszek mérete: 4,5 cm x 7 cm
  • Nagyobb rekeszek mérete: 4,5 cm x 9 cm
  • Legnagyobb rekeszek mérete: 17 cm x 6 cm
You've just added this product to the cart: