Vidám tanya oktató- és játszószőnyeg hang- és fényhatásokkal (BB-4690)

Vidám tanya oktató- és játszószőnyeg hang- és fényhatásokkal (BB-4690)

5.990 Ft

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 32021000

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A vidám játszószőnyeg egy interaktív oktatójáték, amelyet biztosan minden kicsi szeretni fog. A zenei oktatószőnyeg nagyon színes – a szemet gyönyörködtető színek minden bizonnyal játékra ösztönzik gyermekét. A zenei oktatószőnyeg használata nagyon egyszerű – csak nyomja meg a képet a kiválasztott állatnál, és hallani fogja a hangját. Az interaktív oktatószőnyeggel a baba egy mesebeli farmra költözik, amely tele van kutyákkal, békákkal, lovakkal, kiskacsákkal, és bárányokkal.

A vidám tanyaszőnyegen az állatok hangja mellett egy gomb is található, megnyomva vidám dallamok szólalnak meg, amelyek biztosan elszórakoztatják a gyereket, és további játékra ösztönzik. Amikor a szőnyeggel játszik, miközben a dallam hátterében állatok hangjai vannak, a fények is villognak, így a baba a játékra összpontosíthat.

Az állathang-szőnyeg hangerőszabályzóval rendelkezik, így a hangokat a környezeti zaj szintjéhez igazíthatja. A játék könnyen tisztán tartható és tárolható.

A zenés játszószőnyeggel való játék mindig fejlesztő hatással lesz a gyerekre. Serkenti az érzékszerveket, serkenti a képzeletet, fejleszti a tapintási képességet és a hallásérzéket, tanítja az állatok által kiadott hangokat.

Az állathangos szőnyeg CE biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik és esztétikus kartondobozba van csomagolva – nemtől függetlenül minden gyermeknek tökéletes ajándék lesz!

A termék jellemzői:

  • Méretek: 60 x 40 cm
  • Tápellátás: 3xAA (nem tartozék)
  • 7 különböző állathang
  • Esztétikus dobozba csomagolva
  • CE biztonsági tanúsítvány
  • 3 évesnél idősebb gyermekek számára
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: