Wonder Heater Pro praktikus, kisméretű elektromos hősugárzó – 900 W (BBM)

Wonder Heater Pro praktikus, kisméretű elektromos hősugárzó – 900 W (BBM)

5.990 Ft

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 321432

Leírás

Változtassa otthona hűvösebb zugait kellemesen meleggé!

Nincs szükség fűtőtestekre, sem olajradiátorokra! A mini elektromos fűtőtestet oda viheti ahol éppen szüksége van rá. Mini elektromos fűtőberendezés, amely minden fali konnektorba illeszkedik. Az elektromos hősugárzó jó megoldás fürdőszobába, gyerekszobába, hálószobába.

Költséghatékony, olcsón felmelegíti a szobát: ideális a hűvösebb őszi vagy tavaszi estéken, használata mellett nem kell bekapcsolni a központi fűtést. Csak dugja be a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a hőfokot és élvezze a kellemes meleget. Előnye ennek a kis szerkezetnek, hogy roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot.

Mobil, hordozható és erőteljesen meleg levegőt fúj. A tartós, hűvös műanyag ház védelmet nyújt a biztonságos, kerámia fűtőelem számára. A forradalmi thermo-kerámia technológia lehetővé teszi, hogy apró termete ellenére is olyan hatékonyan tudjon fűteni, mint egy nagyméretű radiátor. Rendkívül rövid felfűtési idővel dolgozik, bekapcsolás után azonnal érezhető a szétáradó meleg. A fűtési idő előre beállítható 1-12 óra közötti időzítéssel, így a készülék a beállított idő letelte után automatikusan kikapcsol.

A termék tulajdonságai:

  • Teljesítmény 900W
  • Mérete: 13.6×6 cm
  • Tápellátás: hálózatról

Videó a termékről:

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: