Xiaomi MI TV Stick BLUETOOTH TV okosító – V4.2, WIFI, HDMI, microUSB, 2.4GHZ – fekete – MDZ-24-AA

Xiaomi MI TV Stick BLUETOOTH TV okosító – V4.2, WIFI, HDMI, microUSB, 2.4GHZ – fekete – MDZ-24-AA

Availability: Nie je na sklade ČÍSLO ARTIKLU: 56410

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

POPIS

Mit kínál a Xiaomi Mi TV Stick?

• Hordozható vezérlő technológiával rendelkezö Android TV 9.0

• Hangalapú keresés támogatása, vezérlés a Google Assistent

• Térhangzás Dolby & DTS

• Beépített Chromecast

Könnyű és hordozható

30 g-nál kisebb súlyú, elég kicsi, hogy beleférjen például egy zsebbe, így bárhová csomagolhatja. Csatlakoztassa a TV-hez a Blootooth segítségével, vagy a HDMI porton keresztül, amellyel intelligens vezérlővé alakítja. A Xiaomi Mi TV Stick az Android TV 9.0 verzióval működik, amely támogatja a hangkeresést, és összeköti Önt más tartalom világával. Nézze meg kedvenc TV-műsorait, játsszon játékokat, nézzen híreket, vagy váltson a rádióra. A Mi TV Stick videókat készíthet a személyes YouTube és Google Play preferenciáid alapján is.

Google Assistant

Nincs több írás! Csak nyomja meg a mikrofon gombot a távirányítón, és gyorsan megtalálhatja, amire szüksége van. Nem számít, ha látni akarja a sorozatot, hallani egy kedvenc dalt vagy megismerni az időjárás-előrejelzést. Egy másik szolgáltatás a beépített Chromecast, amellyel videókat és egyéb tartalmakat 1080p felbontással könnyen átvihet telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról a telefonos képernyőre.

Legjobb hang

A Mi TV Stick támogatja a többcsatornás HD DTS audio kódolást. Az eredmény simább, dinamikusabb és valósághűbb hangzás az ultra HD videó lejátszás közben.

You've just added this product to the cart: